Gratis checklist:

Haal meer uit Google Ads

Stop nu deze 6 geldverslindende instellingen


  • Stel G Ads in als een Pro
  • Vaar niet meer blind
  • Stop instellingen die je geld kosten
  • Profiteer van + 15 jaar ervaring
  • Meld je aan en krijg 23 pagina's waardevolle tips
50%
Download nu de Checklist
Ik wil me ook aanmelden voor de nieuwsbrief.
Download Nu

"Zeer gerichte & onmiddellijk toepasbare aanbevelingen. Aanrader !"

Nicolas

Google Ads fascineerde me al sinds zijn ontstaan, nu meer dan 15 jaar geleden. In die tijd co-lanceerde ik mee één van de grootste search agencies van België. Vandaag ben ik eigenaar van Golfbreker en vaak gevraagd voor strategische marketing opdrachten bij groeibedrijven. Mijn passie voor SEA gebruik ik nog steeds.


Mijn grote kracht?

Inspireren tot meer en beter, én een strategische visie. Mijn missie met Golfbreker is om grote én kleine bedrijven te helpen bij  digitale groei. Net als een golfbreker blijf ik rustig staan als een rots in de  branding, doorheen alle onstuimige fases van jouw bedrijfsgroei. Ik schreef de checklist om ook jouw bedrijf  te laten groeien via Google Ads.


Het bevat : 

  • 23 pagina's waarde
  • handige checklist met actiepunten
  • extra uitleg zodat je de context begrijpt

null

+14 jaar

expert in G Ads en

digitale strategie

+50

big brands & KMO's geholpen

10 milj. €

Google Ads budget beheerd tot nu toe

3x

featured in

podcasts & interviews

Testimonials

"Ze kent haar vak door en door"
Cathy - Van de Velde Lingerie
" Helder uitgelegd "
Nikolaas - Clicklinks

Stel Google Ads in als een pro

Dankzij deze checklist hoef jij niet blind te varen. Je hoeft niet te sukkelen met Google Ads. Maak nooit meer deze beginnersfouten. Stel snel Google Ads in als een echte pro.

50%
Download nu